Jeugd & Jongeren Jeugd & Jongeren

Jeugdwerk

Het Jeugdwerk in onze gemeente omvat Kinderkerk Paks, voor 4-12 jaar en de Prokath, voor 12 jaar en ouder. Een tiental vrijwilligers verzorgt voor Paks elke week en voor de Prokath elke maand een aansprekend programma, tijdens de zondagse kerkdienst van 10.00 tot 11.00. Daarnaast komen gezinnen met baby’s en peuters bij elkaar als Kerk op Schoot.

De activiteiten sluiten aan bij de betreffende leeftijdsgroep: luisteren naar verhalen, zingen, knutselen, een gesprek, een spel met gebruik van multimedia. Bijbelverhalen worden als uitgangspunt genomen, maar ook de leefwereld van het kind of de actualiteit bieden aanknopingspunten om  mee bezig te zijn.  De groepen doen mee met de startzondag en andere activiteiten die aansluiten bij het ‘samen kerk zijn’ en er is veel ruimte voor gezelligheid.

Wij zijn altijd op zoek naar kinderen en jongeren die met ons mee willen doen, dus …’Wees welkom!’

Lees verder op de volgende pagina’s: