Info over PAKS

De vakantie is weer voorbij, de temperatuur in Nederland is weer wat lager, de scholen zijn weer begonnen. Trainingen, scouting, dansles alles gaat weer in een normaal ritme. Terug van vakantie kun je ook weer terug naar de kerk gaan. Op 16 september hebben we daar een speciale zondag voor, de startzondag. De kerkdienst is wat korter en na de kerkdienst gaan we allerlei gezellige en leuke dingen doen. Thema hierbij is: ”Een goed gesprek”. Jullie zijn hard nodig om de volwassenen te helpen bij de spellen, aan het eind van de ochtend eten we met elkaar nog een broodje, daarna gaat iedereen weer naar huis. Komen jullie ook? Opgeven kan bij mevrouw Margré, .
Vanaf zondag 23 september is er weer afwisselend lange en korte Paks. Op zondag 23 september lezen we het verhaal over wie het belangrijkste is… Maar of Jezus dát nu zo belangrijk vindt, is de vraag. ‘Lekker belangrijk!’ is dan ook het thema.
Zondag 30 september gaat de discussie niet meer over wie er belangrijk is. Maar over wie nou wel en wie nou niet bij Jezus hoort… De discussie houdt ook in onze tijd niet op… Maar gelukkig geeft Jezus een simpel antwoord. We moeten het alleen wel willen horen.
Zondag 7 oktober doen we een wedstrijdje geloven…. Wie gelooft er nou het allerbeste? De dominee? Of de volwassenen? Of toch dat pasgeboren baby’tje? Of de leiding van de Paks? Ingewikkeld al die discussies in de bijbel…. Gelukkig geeft ook Jezus hier een helder antwoord.
Zondag 14 oktober en zondag 21 oktober is het herfstvakantie. Dan is er even geen Paks.