vr 22 maart 2019

Taizé-viering

Tijdstip:

Taizéviering in Boxtel

Op vrijdagavond 22 maart vindt er weer een oecumenische Taizéviering plaats in de kerk van de Protestantse Gemeente van  Boxtel, Clarissenstraat 18.

Het is een interkerkelijke viering voorbereid door leden van de H.Hart Parochie Boxtel en de Protestantse Gemeente Boxtel. Het thema van de viering is: ‘Dragen en gedragen worden’.  Rondom psalm 86 en de lezing uit het Marcus evangelie (2, 1-12) wordt er gebeden, gezongen en gemediteerd. Gelovigen en zoekenden worden van harte uitgenodigd voor deze viering; hopelijk voor ieder een uur van rust en inspiratie. De cantorij van de Protestantse Gemeente o.l.v. Monique Joosten, begeleid door pianist Ko Suurmond, zorgt voor de muzikale begeleiding. De viering begint om 19.00 uur. Na de viering is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie of thee.